English (UK)

VIP 2017

VIP AREA / ZONE D


Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε την εμπειρία της παρακολούθησης του AFW Tanagra International Air Show 2017, πράγματι αξέχαστη!! Είναι ειδικά διαμορφωμένος και ανεπτυγμένος μπροστά στα κάγκελα του διαδρόμου, ώστε να προσφέρει την απόλυτη οπτική πρόσβαση στο θέαμα!

Επιπλέον, επωφεληθείτε από την VIP εξυπηρέτηση που σας παρέχει τα παρακάτω:
- Γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
- VIP Parking ακριβώς πίσω από το VIP Lounge.


Μέσα από το πλάνο του χώρου μπορείτε να επιλέξετε είτε τους 8θέσιους καναπέδες της πρώτης σειράς, ή οποιαδήποτε θέση, ή θέσεις, από τα τραπέζια των πίσω σειρών! Στο χώρο θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτησή σας (όπως φαίνεται και στην κάτοψη):

• Bar που θα σας προσφέρουν καφέ φίλτρου, νερό και αναψυκτικά
• WC και για ΑμεΑ
• Προσωπικό που θα δέχεται τις παραγγελίες σας από συγκεκριμένο à la carte μενού σε περίπτωση που θέλετε να γευματίσετε.

Στο γενικότερο περιβάλλον της VIP AREA έχει προβλεφθεί και η δημιουργία ενός ανοιχτού χώρου με τραπέζια και καρέκλες, με τοπική σκίαση από ομπρέλες, σε περίπτωση που θέλετε να είστε ακόμα πιο κοντά στα αεροπορικά δρώμενα!

Η ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας θα σας δίνει τη δυνατότητα να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στην περιοχή VIP οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της Athens Flying Week, ήτοι static display, καταστήματα, παιδότοπο κλπ.

Για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση με Β2Β συναντήσεις, υπάρχουν και διατίθενται προς ενοικίαση μετά από συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή της Athens Flying Week, ειδικοί χώροι, οι Private Events Areas. Οι χώροι αυτοί μπορούν να διαμορφωθούν και να διακοσμηθούν αναλόγως με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των συναντήσεων σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6944500356.

Κόστος αγοράς εισιτηρίου ανά ημέρα για τη VIP Area Σάββατο ή Κυριακή, 16 ή 17/09/2017:

Aριθμημένη θέση σε ροτόντα σε χώρο του VIP: 60€, για παιδιά από 3-12 ετών: €30, για παιδιά από 0-3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αριθμημένη θέση σε ροτόντα σε χώρο του VIP: 50€, για παιδιά από 3-12 ετών: 25€, για παιδιά από 0-3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

8θέσιοι καναπέδες – 1η σειρά: 1.000€ / σετ (πωλούνται μόνο ως σετ)
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6944500356) για την αποστολή των 8 προσκλήσεων που είναι απαραίτητες για την είσοδό σας σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίου οκταθέσιου καναπέ (1000€).

 

 

SEAT & SHADOW VIP 1 & SEAT & SHADOW VIP 2 / ZONE B


Προλάβετε να κλείσετε τα εισιτήριά σας στον αγαπημένο σας χώρο!
Ύστερα από την μεγάλη περσινή του επιτυχία και μετά από δικής σας ζήτηση, σας παρέχουμε και φέτος το εισιτήριο Seat&Shadow!!

Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στεγασμένος κάτω από τέντα, με σκοπό να απολαύσετε ξεκούραστα το μοναδικό θέαμα. Η περιοχή αυτή, σε όλη της την ανάπτυξη θα έχει τραπέζια και καρέκλες χωρισμένα σε δύο ζώνες, ώστε αναπαυτικά να μυηθείτε στα μυστικά της διοργάνωσης.

Επωφεληθείτε επιπλέον, από την VIP εξυπηρέτηση που σας παρέχει τα παρακάτω:
- Γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
- VIP Parking ακριβώς πίσω από το VIP Lounge


Με το εισιτήριό σας, θα μπορείτε να εξέρχεστε και να επανεισέρχεστε στο χώρο του Seat&Shadow ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και:

• Στο static display
• Στο χώρο εκθεμάτων
• Στα καταστήματα
• Στα υπαίθρια εστιατόρια και bar
• Στις WC (θα υπάρχουν ειδικές και για ΑμεΑ)
• Στους χώρους των χορηγών, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
• Στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο

Θα υπάρχει πλήρης οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που θα έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου!
Σε αριθμημένη θέση τραπεζιού στο χώρο Seat&Shadow VIP 1 και Seat&Shadow VIP 2, Σάββατο ή Κυριακή, 16 ή 17/09/2017

Κόστος αγοράς εισιτηρίου ανά ημέρα: 30€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης ενηλίκου, 15€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: 25€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης ενηλίκου, 12€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

Οι θέσεις δεν δίνονται διαδοχικά και στη περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή τους, μετά την έκδοση των εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της VIVA για την εξυπηρέτησή σας.

 

 

Δρομολόγια Πούλμαν «Δουκίσσης Πλακεντίας» - Τανάγρα και Επιστροφή

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για την Athens Flying Week μαζί με εισιτήριο πούλμαν για τη μεταφορά σας προς και από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, μόνο με 10€ επιπλέον του εισιτηρίου σας.

Πιο αναλυτικά για το Σάββατο 16 & για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017:
α) από το Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» για το AFW στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας από τις 08:00 έως τις 14:00 με αναχωρήσεις κάθε ώρα
β) από το AFW στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας για το Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» από τις 14:30 έως τις 20:30 με αναχωρήσεις κάθε ώρα

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια σας με μεταφορά μέσω του www.viva.gr και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με την Athens Flying Week στον αριθμό 6944500649 για να δηλώσετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πούλμαν.

 

 Για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας παρακαλούμε κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα: