English (UK)

Δελτίο τύπου 14/09/2016

AthensFlyingWeek(AFW) 2016’’

Αεροπορική Βάση Τανάγρας, 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2016

 

 Δελτίο τύπου                                                                      14/09,  Αθήνα,  2016

Περισσότερα...

Επιβεβαίωση συμμετοχής : Γιώργος Παπαγιάννης

Κάποια τηλεκατευθυνόμενα Jet στον κόσμο, είναι φυσιολογικό να πετούν με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 400 χιλιόμετρα ανά ώρα! Ένας από τους πρωτεργάτες στον Ελληνικό χώρο, πιλότος της PowerBox-Systems και αεραθλητής της FAI, Γιώργος Παπαγιάννης ( www.rcjet.gr ) πετά με το HotSpot Jet στο Athens Flying Week 2016!

Υπερήφανα σας παρουσιάζουμε το Δημήτρη Βερβερέλη

Ο Δημήτρης Βερβερέλης με το παρατσούκλι "wizard" (μάγος) για τους ιδιαίτερους ελιγμούς του με ελικόπτερα σε αεροπορικές επιδείξεις, είναι επαγγελματίας πιλότος και εκπαιδευτής πτήσεων με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στα ελικόπτερα.

Περισσότερα...

Υπερήφανα σας παρουσιάζουμε τον Frank van Houten - Dutch Rush Aerobatics

Ο Frank ήταν ανέκαθεν ένας παθιασμένος φίλος της αεροπορίας για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Την πρώτο πτητική εμπειρία του την απέκτησε με ανεμόπτερο στην ηλικία των 12. Συνεπώς απέκτησε την άδεια πιλότου ιδιωτικού αεροσκάφους πολύ πριν είχε την για να οδηγεί αυτοκίνητο. Ήταν απλά ένα θέμα προτεραιοτήτων ...

Περισσότερα...

Υπερήφανα σας παρουσιάζουμε τον Jetman

Το απόλυτο όνειρο της πτήσης - στα ύψη μέσω του αέρα, με απόλυτη ελευθερία και στις τρεις διαστάσεις, όχι μέσα σε ένα βαρύ πολύπλοκο μηχάνημα, αλλά με το σώμα και τις αισθήσεις - ένα όνειρο που όλοι είχαν τουλάχιστον μια φορά. Ο JETMAN το κατέστησε πραγματικό.

Περισσότερα...

Επιβεβαίωση συμμετοχής : Blu Circe

H ομάδα, Pattuglia Blu Circe δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Athens Flying Week στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Επιβεβαίωση συμμετοχής : HAF T-6Α "Daedalus" Demo Team

Αγαπημένη ομάδα, που δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Athens Flying Week, το HAF T-6Α "Daedalus" Demo Team θα δώσει βροντερό παρόν στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, με τη νέα εμφάνιση του αεροσκάφους T-6A Texan II.

Επιβεβαίωση συμμετοχής : Luftwaffe Tornado ECR

Η Luftwaffe θα τιμήσει το Athens Flying Week φέτος συμμετέχoντας με ένα ζεύγος Tornado ECR (Electronic Combat & Recconnaisance) της 511ης Μοίρας "Πάνθηρες" στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας. Η 511η Μοίρα που ανήκει στην 51η Πτέρυγα Μάχης "Immelmann" (διάσημος αεροπόρος του Α'ΠΠ, γνωστός εκτός των άλλων και για τον ομώνυμο ελιγμό του) και εδρεύει στην Schleswig AFB (Jagel).

VIP

 

Προλάβετε να κλείσετε τα εισιτήριά σας στον αγαπημένο σας χώρο!

Περισσότερα...

Ομάδα επιδείξεων της Ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας

H oμάδα επιδείξεων της Ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας "Patrulla Águila" (στα ισπανικά σημαίνει "Περιπολία Αετών"), ιδρύεται στις 4 του Ιουλίου του 1985 και είναι η ακροβατική ομάδα επίδειξης της Ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας με έδρα την αεροπορική βάση στο San Javier,  κοντά στο La Manga, στην περιφέρεια της Μούρθια της Ισπανίας. Πετούν με 7 Casa C-101 Aviojets αεροσκάφη και είναι η μόνη αεροβατική ομάδα που χρησιμοποιεί κίτρινο καπνό. Είναι επίσης ξακουστή για τις προσγειώσεις σε σχηματισμό.

Περισσότερα...

GRANDSTAND - SPOTTERS AREA

GRANDSTAND - SPOTTERS AREA, το full πακέτο της Athens Flying Week για τους aviation spotters φίλους μας! Για πρώτη φορά, επειδή εσείς μας το ζητήσατε! Εισιτήριο ειδικά διαμορφωμένο για όλους τους aviation spotters, που θέλουν να ζήσουν όλη την εμπειρία του airshow!

Ζήστε το event από την πρώτη γραμμή και δείτε πρώτοι ό,τι συμβαίνει!Με την αγορά του ειδικού εισιτηρίου αποκτάτε πρόσβαση στα εξής :

- υπερυψωμένη κερκίδα: Σάββατο 17/09 & Κυριακή 18/09 σε ειδική διαμορφωμένη υπερυψωμένη κερκίδα (τύπου γηπέδου) που σας εξασφαλίζει την ιδανική θέση για μοναδικές φωτογραφίες

- αφίξεις όλων των αεροσκαφών: Τετάρτη 14/09 & Πέμπτη 15/09 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης- δοκιμές: Παρασκευή 16/09

- αναχωρήσεις των αεροσκαφών: Δευτέρα 19/09 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης

 

Κράτηση εισιτηρίων εδώ: http://bit.ly/AFWTickets2016

 

 

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας μαζί με εισιτήριο πούλμαν

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για το Athens Flying Week μαζί με εισιτήριο πούλμαν για τη μεταφορά σας προς και από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

ΜΟΝΟ ΜΕ 10€ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ.


Πιο αναλυτικά για το Σάββατο 17 & για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016:


α) από το ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤIΑΣ» για το AFW ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ από τις 08:00 έως τις 14:00 με αναχωρήσεις κάθε ώρα


β) από το AFW ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ για το ΣΤΑΘΜO ΜΕΤΡO «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» από τις 14:30 έως τις 20:30 με αναχωρήσεις κάθε ώραΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι να κλείσετε τα εισιτήρια σας με μεταφορά μέσω του viva.gr και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με το Athens Flying Week στο τηλέφωνο 6944500921 για να δηλώσετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης ώστε να εξασφαλίσετε την θέση σας στο πούλμαν.

 

Κράτηση εισιτηρίων εδώ: http://bit.ly/AFWTickets2016

Ομάδα επιδείξεων της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας "Iskra"

Η ιστορία της ομάδας πηγαίνει πίσω στο 1969 και ξεκινά στην πόλη του Radom. Αρχικά η ομάδα απαρτιζόταν από μόνο τέσσερα (4) αεροσκάφη TS-11 "Iskra" (Σπίθα). Το 1991 η ομάδα αλλάζει το όνομά της σε αεροβατική ομάδα "Iskra" (Σπίθες). Τέσσερις ταλαντούχοι πιλότοι εκτελούν με μαεστρία τους ελιγμούς πετώντας σε σχηματισμό. Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ο αεροβατικός σχηματισμός περιλαμβάνει τελικά εννέα (9) αεροσκάφη.

Περισσότερα...

Υπερήφανα σας παρουσιάζουμε την Wingwalker Danielle

 

Wingwalking ορίζεται η σπάνια και συναρπαστική επίδειξη κατά την οποία εκτελείται συντονισμένη κίνηση, ανάμεσα στα φτερά ενός αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αναβιώνοντας τη νοσταλγία και τη ρομαντικό πνεύμα της δεκαετίας του 1920, η Danielle απογειώνεται μέσα στο πιλοτήριο του διπλάνου το οποίο χειρίζεται ο Emiliano Del Buono. Μόλίς απογειωθούν η Danielle σκαρφαλώνει μεταξύ των πτερύγων του αεροσκάφους, αφήνοντας το πλήθος έκπληκτο από τη θαρραλέα πράξη και δεξιοτεχνία της ! Έπειτα εκτελεί χορευτικές φιγούρες απευθυνόμενη στο πλήθος που ζητωκραυγάζει από κάτω της, ενώ το αεροπλάνο εκτελεί loops και rolls στον ουρανό, πριν επιστρέψει τελικά ξανά στο πιλοτήριο για την προσγείωση. H δράση, o θόρυβος, ο καπνός και η καλλιτεχνική επίδειξη σε συνδυασμό με τον βρυχηθμό του κινητήρα 450 ίππων ενός Boeing Stearman!

 

Περισσότερα...