Ελληνικά

Δελτίο Tύπου 11 Ιουλίου 2017

 


 

Αθήνα, Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

 

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, απογειώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κατά τον προσεχή Σεπτέμβριο ( 16 και 17/09 ), κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017 και επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου Αirshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θεσμό πλέον στη διεθνή αεροπορική κοινότητα.

 

Ακόμα πιο δυναμική, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, στέκεται αρωγός στο αξιοθαύμαστο έργο των Special Olympics Hellas και με υπερηφάνεια, καλωσορίζει τους αθλητές τους στην ιπτάμενη οικογένεία της. Η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, υπερήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Hellas, θα προσφέρει μέρος των κερδών του για τους σκοπούς του Σωματείου.

 

 

Επιπλέον:

 

  • Την Παρασκευή 15/9, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 προσφέρει τη δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics αλλά και στους συνοδούς τους να παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές της AFW, να περιηγηθούν στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας, να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό, διεθνές, Αir Show της Athens Flying Week (AFW), να γνωρίσουν από κοντά τους πιλότους, να συνομιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στους αθλητές θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα.
  • Το Σάββατο 16/9 αθλητές των Special Olympics, καθώς και οι συνεργάτες των Special Olympics Hellas, θα βρεθούν στην περιοχή των VIP για να παρακολουθήσουν από κοντά την επίσημη έναρξη της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017.
  • Κατά τη διάρκεια της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 (15-17/9/2017), στο αεροδρόμιο της Τανάγρας και συγκεκριμέναστην περιοχή που θα διεξάγεται το Air Show, θα διατεθεί στα Special Olympics Hellas αποκλειστικός χώρος με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο για την ενημέρωση του κοινού με την υποστήριξη εθελοντών Special Olympics Hellas.Εκεί οι θεατές της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για το κοινωφελές έργο των Special Olympics Hellas, να συνομιλήσουν με τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους εθελοντές.

 

 

 

Είναι μεγάλη η χαρά και τιμή μας που θα συνεργαστούμε, ακόμη μια χρονιά, με τα Special Olympics Hellas και θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη υποστήριξη μας στην προσπάθεια των αθλητών.

 

 

 

 

Special Olympics Hellas

 

Τα Special Olympics Hellas είναι ένα μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο με σκοπό να παρέχει σε άτομα με διανοητική αναπηρία ευκαιρίες προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες.

 

Τα Special Olympics Hellas από το 1987 έως σήμερα προσφέρουν σε ετήσια βάση, δυνατότητες προπόνησης σε 28 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα (22 θερινά και 6 χειμερινά). Στη διάρκεια της μακράς διαδρομής τους, καθιερώθηκαν στη συνείδηση των πολιτών σαν ένας από τους πιο ενεργούς αθλητικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Οι Έλληνες αθλητές Special Olympics που προπονούνται τακτικά και συμμετέχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, κατά τα τελευταία 30 χρόνια, έχουν λάβει μέρος σε αγώνες, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, ξεπέρασαν τους 14.000.

 

Η δράση των Special Olympics Hellas στηρίζεται σε εθελοντές. Οι Προπονητές των Special Olympics Hellas είναι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή εμπειρία ή/και εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και πιστοποιημένοι από τη Διεθνή Επιτροπή Special Olympics.

 

Τα Special Olympics Hellas κάθε χρόνο διοργανώνουν τοπικούς και περιφερειακούς αγώνες και κάθε δύο χρόνια διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες με ελάχιστη συμμετοχή 800 αθλητών, 300 προπονητών και 300 εθελοντών. Αδιάλειπτα από το 1991 που διοργανώθηκαν οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα Special Olympics Hellas συμμετέχουν δυναμικά σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

 

www.specialolympicshellas.gr

 

facebook.com/specialolympicshellas

 

 

 

 

 

 

Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017

 

Το Αirshow που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει άνω των 250.000 πιστών θαυμαστών από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί και φέτος στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, το Σαββατοκύριακο από 16 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Τo πρόγραμμα των μέχρι τώρα συμμετοχών μπορείτε να το δείτε πατώντας στο παρακάτω link, ενώ αναμένονται και συμμετοχές- έκπληξη: https://www.athensflyingweek.gr/index.php/afwprogramgr/confirmations

 

Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση από τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές, τις Αερολέσχες και την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ). Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αερομοντελιστών, πολλά πρωτότυπα happenings, θα υπάρχει εμπορική έκθεση, πολλοί επιπλέον χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar και όπως πάντα, ο υποδειγματικός και ασφαλής μας παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!

 

 

 

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο https://www.viva.gr/tickets/festival/tanagra/athens-flying-week-2017/

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Facebook: https://www.facebook.com/AthensFlyingWeek

 

Στην ιστοσελίδα μας: http://www.athensflyingweek.gr